| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
imp13

|
Добавлено: 07.12.2006 10:34 Заголовок сообщения: |
|
|
SunSeth, +1 _________________
 |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
saxon
|
Добавлено: 22.12.2006 10:29 Заголовок сообщения: |
|
|
.... а хто, може, чув що про такий міні-фестик , що відбувся у Харкові 16 грудня.... ось коротенький звіт від друзів.......
музыкальный фестиваль "Коловорот"
впечатления остались положительные, понравилась публика ( за исключением пару колоритных персонажей), понравился клуб "Форт",
где собственно и проходил концерт участников феста, очень демократичное время начала феста - 17 часов, что очень удобно,
т.к. много было фанов приехавших из разных стран и городов, а расходиться поздно ночью и блуждать в темноте в незнакомом городе не совсем удобно.
не понравилось: аццкие фанатки ФК "Динамо Киев", кричавшие после каждой отыгранной композиции какие -то глупые и совсем не актуальные в этот вечер кричалки.
также запомнился металлист в "спортивках" с тремя полосами-лампасами, рюкзаком на плечах, который слэмился, дико "тряс хаером", вызывая улыбку на лицах многих. н
теперь о музыке:
Тюмулус: мне удалось познакомиться со всеми участниками этой замечательной группы и так же с двумя участниками известной когда-то ярославской викинг-группы Скальд.
ребята играют прогрессив рок, мелодичный, не напряжный, местами лиричный и совсем не агрессивный. особенно запомнились партии на электро-балалайке и флейте.
на мой взгляд группа довольно самобытная, идущая свои путем, молодая, перспективная.
вообще я был удивлен, тем количеством негатива, которого оставляют на всевозможный мьюзик-паган-форумах, называя Тюмулус "позерами", "хиппи" и т.д. по-моему творчество их заслуживает уважения и даже восхищения, хотя каждому своё.
Хорс: такого аццкого шоу я еще не созерцал. группу слышал в первый, по-этому был приятно удивлен тем натиском, той экспрессией, той мощью с которой играю музыканты. это не просто блэк метал, это аццкий блэк метал!
Adultery: понравилась энергичный вокалист, артистичный, голосистый. в остальном музыка скромная, ничем особо не запоминающаяся.
Ноктюрнал Мортум: Боги! отличный вокал, отличные музыкальные партии, отыгранные на высшем уровне, очень качественно, профессионально. хочу добавить, что НМ прекрасно звучат как в плеере так и в живую. ждем выхода их нового альбома.....
p.s. звичайно усе у нас відносне.....але..."Это же... это же... настоящие нашисты!" Н. Витренко..  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
imp13

|
Добавлено: 22.12.2006 18:54 Заголовок сообщения: |
|
|
Колись витянув збірник Tribute to Kolovrat якогось недавнього року. Що музика, що текста - фтопку. панкам до таких текстів ще рости і рости.
Я краще Graveland-у послухаю, добре встиг витягнути всі їх альбоми. Ну а Ноктурнали - 1996-1999 роки - найкращі в їх творчості. Далі якось не сприймається. причому знову ж таки на рівні текстів. _________________
 |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
zeppelin

|
Добавлено: 17.01.2007 16:20 Заголовок сообщения: |
|
|
merkawa, ти нам краще розкажи про музичне життя в Черкасах. Воно там є? _________________ І це мине... |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
- = 7 = -

|
Добавлено: 17.01.2007 22:24 Заголовок сообщения: |
|
|
zeppelin, в америці більярд асоціюється з роком часто... наскільки можна по фільмах опреділити... _________________
 |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
zeppelin

|
Добавлено: 18.01.2007 09:00 Заголовок сообщения: |
|
|
Та не в більярді справа. Я он в той заклад зазирнув позавчора. З дівчиною. І то навіть не моя ідея була - зразу ж звідти вийти. Бо все, що ми там помітили рокового - це картинки на стінах. Все таке прилизане, припудрене, в червоних тонах... Навіть слюнявчик схотілося б вдягнути, якби ми там всілись. За тих 30-60 секунд, які ми мали честь там провести, музики не спостерігалось ніякої. Так що про музичне наповнення нічого не можу сказати. _________________ І це мине... |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
- = 7 = -

|
Добавлено: 19.01.2007 11:18 Заголовок сообщения: |
|
|
zeppelin, да я тоже заходив дуже цікаво було просто інтер'єр глянути... _________________
 |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
zeppelin

|
Добавлено: 17.02.2007 10:49 Заголовок сообщения: |
|
|
А ще 22 лютого, кажуть, "Плач Єремії" буде в Луцьку під театром виступати. І якийсь Луценко на підтанцьовках. Класно: я нарешті почую живого "Плача Єремії", а потім піду в "Майдан" грітись на "Мертвому Півні". Ось воно - щастя! _________________ І це мине... |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
imp13

|
Добавлено: 17.02.2007 11:08 Заголовок сообщения: |
|
|
1) А якщо плачів після театрального дійства і в майдан?
2) аби не прийшлось бігти на півнів. а то хз до скількох плачі будуть грати
3) zeppelin, позор :mrgreen: . я і то 3-й раз їх в Луцьку буду спостерігати :mrgreen: . правда толку мало. останній раз плачі щось не дуже сподобались. _________________
 |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
zeppelin

|
Добавлено: 17.02.2007 11:39 Заголовок сообщения: |
|
|
Та самому за себе соромно. Але от ні "Плачу", ні "ВВ" мені не доводилось бачити.
| Цитата: |
хз до скількох плачі будуть грати
|
Та кажуть, це дійство триватиме з 17:00 до 19:00. От тільки невідомо - чи це разом з танцями Луценка, чи без, чи самі танці будуть до сьомої, а потім "Плач"... Ну але оскільки має бути холодно, то довго вони не витримають. _________________ І це мине... |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
imp13

|
Добавлено: 18.02.2007 13:16 Заголовок сообщения: |
|
|
витримають. згадають майдан (м. Київ) і витримають. _________________
 |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Rocker

|
Добавлено: 01.04.2007 03:07 Заголовок сообщения: |
|
|
А я раджу усім - ходити в театр! Сам стараюся це робити, але, оскільки, п"ятниця і вихідні вечорами зайняті, то попадаю лише на спектактлі у інші дні.
Оце, споглядав виставу "Сава Чалий", по мотивам одноіменного твору Карпенка Карого. Патріотичний сюжет із відео та аудіо матеріалам подій помаранчевої революції (під час зміни декорацій), порівняльний образ Чалий-Ющенко....... Львів"яни просто молодці!
Хто бажає, якось розкажу у деталях наживо. _________________ Long Live Rock'n'Roll |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
MoonRise

|
Добавлено: 03.04.2007 08:25 Заголовок сообщения: |
|
|
Я теж мала честь віддвідати це дійство! і теж в захваті! Постановка чудова, гра акторів на високому рівні! Зал був повністю заповнений! :!: Радує те, що наш люд не тільки відпочиває в барах та в ресторанах, але й відпочиває духовно! :!: |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Rocker

|
Добавлено: 03.04.2007 23:38 Заголовок сообщения: |
|
|
З метою виховання суспільства, особливо у патріотичному дусі, необхідно більше постановок, такого, націоналістичного характеру.
Сьогодні ходив у кіно. Переглядав, вже вкотре знятий кінематогрофом, героїчний епос "300 спартанців". Такі фільми пробуджують високі почуття. І хоч, то не наша історія, але у кожного народу є свої герої, яких обєднує вічне прагнення бути вільним і незалежним. ............Крути.............(перше, що спало на думку після перегляду).
Героїзм, мужніть, відвага, дух єдності. Це не романтика, а реальність, котрої ох!!! як не вистачає нам.
Зі щитом, або на щиті - хороший девіз для борців за свободу!!! _________________ Long Live Rock'n'Roll |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Хельга
|
Добавлено: 04.04.2007 11:07 Заголовок сообщения: |
|
|
Згідна із Рокером.
Фільм справді гарний. Не шкодую про те, що мала нагоду його переглянути.
Крім купи думок, мала нагоду пригадати (та й дізнатись) багато нових фактів з історії.
І нехай "300 спартанців" фільм трохи патетичний (а чи ж оспівування героїзму має бути якимсь іншим?), та все ж таки лишає досить сильні враження. від яких у душі зринають давно забуті почуття (назвімо то патріотизмом, та любов'ю до своєї Батьківщини).
Думаю, такі відчуття прокинулись не лише у моїй душі.
І хто казав, що молода генерація це абсолютно втрачене покоління атеїстів та пофігістів....нігілістів та інших ...істів?
Хтілося б, щоб і наш український кінематограф давав частіше такі теми для роздумів, їжу для душі....
І нам справді на разі не вистарчає тієї Реальності....хоча, мо' ми того просто звикли не помічати? _________________ Helga Wilk |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Galochka

|
|
| Вернуться к началу |
|
 |
zeppelin

|
Добавлено: 16.04.2007 07:54 Заголовок сообщения: |
|
|
Я вже десь казав, що хочу поїхати. Достовірно ще сказати не можу, але ймовірність моєї присутності там доволі висока. _________________ І це мине... |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Galochka

|
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Рута

|
Добавлено: 06.07.2007 10:16 Заголовок сообщения: |
|
|
Хтось збирається їхати на Шешори Подільські?
http://www.sheshory.org |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
imp13

|
Добавлено: 10.07.2007 12:44 Заголовок сообщения: |
|
|
то що вирішили з Тарасом Бульблю?
на Шешори я точно не попадаю. _________________