Вход Регистрация Профиль Войти и проверить личные сообщения FAQ Поиск Пользователи Группы
Не "Майданом" єдиним...
На страницу 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  След.

Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов rocknrollforum.com -> Фан-рух
Предыдущая тема :: Следующая тема  
Автор Сообщение
zeppelin

СообщениеДобавлено: 09.10.2006 08:34    Заголовок сообщения: Не "Майданом" єдиним... Ответить с цитатой

Думаю, непогано було б, якби формчани розповідали про відвідані ними музичні дійства, які проходили поза гостинними стінами "Майдану". Матадор раніше (http://rocknrollforum.com/viewtopic.php?t=1300&postdays=0&postorder=asc&start=0) розказував про Lake Of Tears у Львові. І правильно робив. Я розкажу про концерт Бреговіча в дні святкування 750-річчя Львова. З запізненням, правда, але хоч так...
Концерт відбувався на площі біля Монументу Слави, що поблизу Стрийського парку. Почався він після 9-ї. Людей було багато. Важко оцінити такий натовп, але, думаю, більше 50-ти тисяч. Кажуть, в суботу біля Оперного було більше, але ті прийшли на більш відомі плебсу речі - Руслану, Океан Ельзи і - може й в першу чергу - світлове шоу (кажуть, не дуже вдале). А в неділю люди прйшли тільки на Бреговіча, тільки на музику.
Концерт був чудовий. Бреговіч виступав зі своїм "Оркестром весіль і похорон". Їх там було, здається, дванадцятеро. Класний потужний звук. Ми стояли метрів за 100 від сцени (не йти ж мені з сином у той натовп), але на басах відчувалась вібрація землі. Музика вищого класу. Народ, звісно, більш заводився від веселих енергійних пісень.
Так грали більше години. Далі ніби закінчилось. Але народ бурлив. Після деякої паузи Бреговіч вийшов знов. Далі і весь оркестр підтягнувся. Грали "на біс" ще досить довго. На хвіст - омріяна всією публікою пісня "Калашніков". Аж після 11-ї стали розходитись. Було просто супер! Приємно здивувала відсутність п'яних. Я взагалі не помічав на ювілеї от таких конкретно вгашених осіб. Пиво продавали і поблизу концерту, але тільки не в скляній тарі, так що битого скла не було (а 7-го жовтня у Ковелі весь асфальт був всіяний битими пляшками і було дуже багато п'яних дітей). Міліції на ювілеї я якось взагалі не помічав. Тобто, вона, мабуть, працювала як належить - непомітно і ефективно, бо безпорядків особливих теж не помічав. Ну але то може пов'язано ще й з тим, що я не ходив у місця роздачі халяви (ну от як то було з рекордним тортом).
Додому ми приїхали біля 3-ї ночі. Сину дозволив наступного дня не йти в школу, відсипатись. Школа кожен день, а Бреговіч нечасто буває. Smile Між іншим, на концерті Бреговіч розказував, що часом йому скаржаться: "Рідко буваєте в Україні" (він був минулого року на одній з площ Києва і більш, мабуть, не бував), "Так, - каже, - рідко, бо ж не запрошують"...
Galochka

СообщениеДобавлено: 09.10.2006 16:21    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Да-а, я б теж його послухала з задоволенням. Фільми Кустуріци одні з найулюбленіших. Особливо "Аризонські мрійники". Звідти і приязнь до Бреговича. Колись він був фронтменом і ідейним натхненником рок-гурту найбільш відомого і популярного у свій час в Югославії... Талановитий все ж композитор.
imp13

СообщениеДобавлено: 10.10.2006 09:05    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

не Майданом єдиним. Звичайно ж ні. Я б тоді пропустив Therion, Moonspell, Lake of tears, Te Deum, Pungent Stench, Rotting Christ і ще цілу купу нормальних команд.

СообщениеДобавлено: 10.10.2006 10:50    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

...і Шешори, і Дубно, здається... От я й кажу, що треба ділитись інформацією. А то серед моїх близьких знайомих фіг хто по-справжньому музикою цікавиться. Sad Живу, як у саркофазі....
imp13

СообщениеДобавлено: 11.10.2006 11:53    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Ну, Шешори - це взагалі, окрема пісня Smile про них можна розказувати дуже довго. ніяк не зберусь відсканити афішку фестивальну.
тре буде постаратися наступгно року поїхати.
в Дубно вже кілька років не попадаю. хоч і не дуже жалкую.

СообщениеДобавлено: 11.10.2006 13:33    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Не завадило б ще на Галочку, як на найактивнішу немісцеву піонерку, навісити громадське доручення сповіщати нас про музично цікаві дійства, які проходили, чи плануються в Рівному. Може б ми колись на "екскурсію" поїхали...
"Як на танці та в село,
... рокабіллів принесло,
Там їх чемно привітали,

щось-там-ще боки нам'яли"
Galochka

СообщениеДобавлено: 11.10.2006 14:32    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Я й місцева у вас найативніша :mrgreen: Фіг його знає, що в тому Рівному робиться, Мойсеєв, кажуть, приїжджає Wink , а так..., ніц цікавого. А Майдан тут, значить і я тут...
- = 7 = -

СообщениеДобавлено: 12.10.2006 13:47    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Galochka, був проїздом так і є... я собі думаю, чого мені дівчата з Рівного говорять що у Рівному хлопці якісь "не такі" як у Луцьку Smile

СообщениеДобавлено: 12.10.2006 19:09    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Усі однакові, мож повірити. "Рукі, ногі, хвост". Просто в Рівному абсолютно не сформоване міське середовище, "міська традиція" відсутня, так би мовити, усі українці приїжджі з сіл + або росіяни, або євреї. Класу міщан, як такого, ніколи не було, а у вас є, відповідно, трохи вища культура. Багато братків", багато пихи, різної мішури, тому й магазини у нас кращі, клуби типу теж кращі і прогресивніші, є кінопалац, артісти" до нас частіше приїжджають... Але нема пристойних закладів. Відповідно, нормальним людям нема де гуртуватися. Усе в стилістиці кіч...Благословенний кіч. :mrgreen:
zeppelin

СообщениеДобавлено: 13.10.2006 11:13    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

А хто-небудь вже забрідав у той "рок-клуб", який красується собою по Відродження? Наявність позарокових (але близьких простому трудящому народу) заманух типу більярду наштовхує мене на думку, що його роковість під великим питанням. Але я не заходив, так що зопалу судити не буду.
Власне, якщо вони позиціонуються як рок-клуб, то мали б презентацію відповідну зробити.
Lope-de-Vega

СообщениеДобавлено: 13.10.2006 17:27    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Цікаво типу...Завтра поїду подивлюся. А де саме знаходиться цей типу клуб*, т-то красується* ...
А для кого і ВІА-ГРА* - рок....В уявленні жителів гнилого(без лапок і з лапками одночасно) Полісся заклад має називатись щонайменше *ТАУЕР* чи "ТАДЖ-МАХАЛ"... :mrgreen: ...(бачив недавно десь по дорозі бухаловку* з назвою "ОСІРІС*... :mrgreen: ..)І там має бути щось типу такого, як показують в амєр.фільмах про забігайлівки на заправках. т-то більярд, боулінг, городки..тощо...При цьому , так як це ж робиться для таких же самих п., то всі раді і думають що так треба....
А ми до сих пір, як лохи, називаємося *пивним клубом*..., хоча ВСІ хто приїжджав і ще не був в нас з концертами називають нас *рок-клубом*....От думай...
zeppelin

СообщениеДобавлено: 13.10.2006 18:02    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Цитата:

А де саме знаходиться цей типу клуб

Як їхати по Відродження вниз від готелю Лучеськ (а краще йти), то за метрів 100 по правій стороні вулиці. Там ще гітара на стіні намальована.
saxon

СообщениеДобавлено: 13.10.2006 18:37    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

/// .... це відродження,4 (бувша к.маркса,4)... де раніше був "віконт"...
ззовні ніц не мигає,, але всередині вже щось світить... для рок-клюбу--дуже підозріле приміщення --так як жильці будівлі би не дали дозвіл на -- heavy metal thunder///////....... та й оформлення дуже биче .....
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Lope-de-Vega

СообщениеДобавлено: 13.10.2006 20:37    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Да..... я так і думав....В цьому будинку, пр. К.Маркса буд.4, якраз над цією фігнею* на третьому поверсі я жив десь до 1995 року....Сусідів я знаю... :mrgreen: .... Вони там в свій час витравили* своїми скаргами молочний!!! магазин, бо ВСІМ типу гудів холодильник, аж по п"ятий поверх включно...ходили якісь коні* з розумними приладами і міряли рівні шуму, і це за совєтів!!!..., потім гноїли* скаргами овочевий.....потім там якийсь гинделик був, так його так за"бали, що ті продали нахєр те все....РОК-КЛУБ* кажете.... :mrgreen: ....
На жаль, все так як і має бути...тутика*....
А якби хєр на стіні намалювали.....
zeppelin

СообщениеДобавлено: 12.11.2006 18:26    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Вчора був у Львові на презентації книжки моєї київської знайомої: Ксеня Харченко "Історія", видавництво "Кальварія" ("Кальварія" - солідна контора, то вам не видавництво при волинській обласній друкарні Smile). Разом з Харчиком були ще Галя Ткачук ("Славка") і Тетяна Винокурова-Садиченко ("Жарт"), так, для розігріву Smile. Презентація була в маленькому такому театрі ім. Леся Курбаса (його й самі львів'яни не дуже знають), але я тут не про літературу хочу сказати. В якості музичної підтримки була "ДахаБраха" з Києва. Це просто шок! Я їх маю в записі, але в записі - це просто цікава музика, оригінальна і ні на що не схожа, але не так, щоб в екстаз вводила. Але там, вживу, в цілковито акустичному виконанні без будь-якого звукопідсилення (театр Леся Курбаса маленький, у формі амфітеатру; і чудова акустика) - то просто висловити неможливо. Що таке ДахаБраха... Це молодий чоловік і 4 дівчини чи жінки. Серед інструментів: багато барабанів, віолончель, труба а-ля трембіта але трохи коротша, ще всякі мені невідомі. Всі співають в народній манері і багато барабанять Smile. Стиль - ні на що не схожий, етно-хаос, як вони самі кажуть (http://dax.com.ua/ru/dahabraha). Репертуар, як я розумію, свій, але надихнутий українською музикою ще поганського періоду). Я може ще підготую детальніший репортаж про все те дійство і викладу сюди або дам лінк, але поки-що хочу тільки висловити свою думку, що вони цілком природно вписалися б в "Майдан". Запис я можу дати (поки-що в mp3, а на днях сподіваюсь придбати CD). Але запис не передає й половини враження (а ще костюми!, мають бути фотографії).
А ще чудово сприймались "Гуляйгород" (кіровоградський етно-колектив) в Ковелі. Без "Тартака"; з Тартаком - на порядок гірше. Теж мрію бачити-чути їх ще.
PS. Презентація у Львові була "на халяву", людей було мало, чоловік 50, тобто, практично всі свої, якихось зайвих людей, які спокусились халявним шоу, не було зовсім. Тому, думаю, музикантам забашляли не надто велику суму.
imp13

СообщениеДобавлено: 13.11.2006 12:45    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

ДахаБраха була цього року в Шешорах. Це дійсно спавжнє видовище.

СообщениеДобавлено: 20.11.2006 15:50    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Ось тут трохи про ДахуБраху і презентацію, на якій я був.
Lope-de-Vega

СообщениеДобавлено: 05.12.2006 23:58    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Коли будете в Ужгороді обов"язково завітайте в байкер-бар "RED BULL", буде цікаво. Там є багато наших друзів... Wink ... Трошки фоток - http://biker.dn.ua/foto/foto_view.php?id=24 . Ще заради цікавості можна зайти в комплекс "ДЖИН".... Там є на що подивитись, політ фантазії на межі(?...) глибокої шизофренії, починаючи від несумісних форм і неприйнятних поєднань кольорів до.... А взагалі - досить класно, як на мене. Відкрився зовсім недавно, провели мені екскурсію - аж голова запаморочилася... :mrgreen: ... Ще в самому центрі, в підвальчику можна зайти в "КАКТУС". Сценка там ще менша чим в "МАЙДАНІ". але ж справа не в розмірі ...ну, не тільки в розмірі... :mrgreen: ... Та і взагалі, акуратне гарне місто, багато наших друзів....але проблеми ті ж, що і в кожному невеличкому містечку в цій країні....
- = 7 = -

СообщениеДобавлено: 06.12.2006 00:15    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

Lope-de-Vega, які проблеми? тож не полісся?

СообщениеДобавлено: 06.12.2006 14:36    Заголовок сообщения: Ответить с цитатой

- = 7 = -, полісся не на карті, полісся в головах
Посмотреть профиль Отправить личное сообщение
Начать новую тему   Ответить на тему    Список форумов rocknrollforum.com -> Фан-рух Часовой пояс: GMT + 2
На страницу 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  След.
Страница 1 из 16

Перейти: