|
| Предыдущая тема :: Следующая тема |
| Автор |
Сообщение |
Chatte
|
Добавлено: 30.05.2010 20:26 Заголовок сообщения: |
|
|
| Можна було взагалі трохи менше фоток. Краще менше, та КРАЩИХ. Вибрати там наприклад 20 ліпших і запостити, а не злити 200 з гаком вінегрет, чи зовсім ліві фоти. |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Maddie
|
Добавлено: 30.05.2010 20:54 Заголовок сообщения: |
|
|
Пара фото з Pollock... поки штатний фотограф вибирає кращі  |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Galochka

|
Добавлено: 30.05.2010 21:55 Заголовок сообщения: |
|
|
Як на мене, світлини з радіо-студії єдине, що врятувало гігантоманьську сесію блюз-брейку, там хоч щось зрозуміло і відчувається хороша атмосфера. .Я страшенно рада за Славка, мені здається, у студії він виглядає набагато щасливішим, ніж в Майдані. Я страшенно радію за Ельдорадо, коли бачу його фото на сайтах музичних гуртів, в публікаціях до інтерв"ю, гафішах і навіть у кількох друкованих виданнях зустрічала. Усі львівські страшенно культивують саме майданівські світлини. Але, блін, жодного старання і жодного намагання по-мистецьки подивитися на речі, на концерти. Оце бездумне клацання відвідувачів, одних і тих самих, це просто якась труба. Це не лишає по собі жодного позитивного враження, окрім тих людей мабуть, хто шукає серед десяти сторінок зі світлинами свої власну рожицу)) Мій Майдан, котрий я люблю і знаю, десь по трохи зникає. І зникає, перш за все, на превеликий жаль, у моїй власній голові. Ну не хочеться до вас їздити, друзі, усіх страшенно люблю, обожнюю, але сумно, сумно, не цікаво. Це так як не хочеться бачити зістарілого коханця, котрий колись був красенем)) Єдине, дуже приємно потішила звістка про концерт Мед Хедс, їхні англомовні платівки мені дуже подобались колись і чомусь хочеться вірити, що ці, колись такі круті музиканти, просто надзвичайно круті, бо що може бути крутіше за гамериканські 50-60-ті, за вкорочені левіси, білі носки, за ці стильові зачіски, за кров на струнах контрабасу. І у своєму напрямку, вони були кращими у Європі, просто незрівнянними. Така горідість за них брала. Прості харківські хлопці, а такі стильові, безкомпромісні. Вадим же неабиякий розумник і великий меломан. Я чекатиму і сподіватимусь, що в Майдані буде заграна саме класична програма Мед-Хедс. Не те, що вони роблять для телебачення і політ-турів, а те, щоб хотілося послухати їм самим))) О, це буде надзвичайно! Насправді, Майдан чи не останнє місце, де таки можна буде повернути час назад і зтрусити з себе крихти ситих столів і куревства. І за це я продовжую любити цей клуб, бо тут як і погано щось, то все одно добре. _________________ Life is a long Song |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
eldorado

|
Добавлено: 31.05.2010 13:09 Заголовок сообщения: |
|
|
Pollock ще 200 фото з виступу))кращі чи не кращі самі дивіться але форум таки живий)
пе. .ес: може й забагато фото , та тут вже так вийшло) хтось багато пише а дехто багато фотає, як кого куди понесе))) |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Rocker

|
Добавлено: 31.05.2010 21:33 Заголовок сообщения: |
|
|
Трохи фоток з концерту AС/DC. Вибачайте за якість, бо шось файне зробити було просто нереально, все ходило ходором, скакало та шаленіло!
Пройшло шоу БОМБЕЗНО, у деталі вдаватися не буду!!!
Нажаль дослухати та додивитися концерт до кінця не вдалося, бо чуваки розпочали пізно грати, а ми поспішали на потяг, тому Хоул Лотта Роузі лушпанила мені вже у спину...
(ті, інші музиканти на сцені - легендарна польська команда Джем, це для поляків шось типу Братів Гадюкіних для українців) _________________ Long Live Rock'n'Roll |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Galochka

|
Добавлено: 03.06.2010 23:23 Заголовок сообщения: |
|
|
Як круто!))) Триста маленьких полковників зковтнули слину, так самачно))) _________________ Life is a long Song |
|
| Вернуться к началу |
|
 |
Maddie
|
Добавлено: 07.06.2010 20:22 Заголовок сообщения: |
|
|
| GoodLife в останніх подіях |
|
| Вернуться к началу |